Η κορυφαία διεθνής διοργάνωση Off Road Τριάθλου, μέρος του Ευρωπαϊκού και Παγκόσμιου πρωταθλήματος. Διήμερο αθλητικό και ψυχαγωγικό event με πλήθος παιδικών δραστηριοτήτων / αθλημάτων.

Read more

Ένα τριήμερο αθλητικό και ψυχαγωγικό event για όλη την οικογένεια / παρέα έχοντας στο επίκεντρο το SwimRun: έναν αγώνα σε ζευγάρια, τα οποία δεμένα με σκοινί, αλλεπάλληλα κολυμπούν κα τρέχουν μαζί μέχρι τον τερματισμό.

Read more

Γνήσια αναβίωση του Ολυμπιακού αθλήματος της κολύμβησης μετ’ εμποδίων των 2ων Ολυμπιακών αγώνων του Παρισιού (1900) που καταργήθηκε ως σκληρό.

Read more

Ένα τριήμερο αθλητικό και ψυχαγωγικό event για όλη την οικογένεια / παρέα έχοντας στο επίκεντρο το Τρίαθλο, το ISOMAN presented by G, το XTERRA Trail Running και την ατομική Ποδηλατική χρονομέτρηση.

Read more

Ένα τριήμερο αθλητικό και ψυχαγωγικό event για όλη την οικογένεια / παρέα στην καρδιά του ελατοδάσους του Παρνασσού στο Elatos Resort.

Read more

Ένα τετραήμερο αθλητικό και ψυχαγωγικό event για όλη την οικογένεια / παρέα έχοντας στο επίκεντρο το Τρίαθλο, την Κολύμβηση Ανοικτής Θαλάσσης, το Τρέξιμο Πόλης και την Κολύμβηση Μετ’ εμποδίων.

Read more

Ένα διήμερο αθλητικό και ψυχαγωγικό event για όλη την οικογένεια / παρέα έχοντας στο επίκεντρο το Τρίαθλο ενηλίκων και παιδιών.

Read more
5, 10 & 28 χλμ τρέξιμο πλάι στο κύμα, στο μοναδικό φυσικό περιβάλλον του Εθνικού Πάρκου Ανατ. Μακεδονίας & Θράκης, σ’ έναν ξεχωριστό και περιπετειώδη αγώνα!
Read more
To event περιλαμβάνει αγώνες τριάθλου, Αγώνα Κολύμβησης, Ανοικτής θαλάσσης, αγώνα τρεξίματος πόλης καθώς και άλλες παράλληλες αθλητικές, ψυχαγωγικές δράσεις.
Read more
Ο μεγάλος κολυμβητικός αγώνας της XTERRA Greece, είναι η τελευταία θερινή συνάντηση κολυμβητών στη θάλασσα και πραγματοποιείται στο ξεκίνημα του Νοέμβρη.
Read more

Ξεκινήσαμε το Φθινόπωρο του 2014 και δημιουργήσαμε την TRIMORE Sport Events.

Ακολουθώντας το όραμά μας, σχεδιάσαμε και πραγματοποιήσαμε μια σειρά από Premium Multisport Events σε διάφορα σημεία της Ελλάδος, για όλη την οικογένεια.

Επιλέγοντας να ενταχθούμε σε δράσεις αθλητικού (θεματικού) τουρισμού, δώσαμε έμφαση στην οργάνωση/ποιότητα, την ασφάλεια και την επιλογή εξαιρετικών προορισμών της χώρας μας, ως θέσεις διεξαγωγής των events μας.

Καταφέραμε γρήγορα να διακριθούμε γι’ αυτό (1st Place in RaceCheck evaluation 2016 & 2017, Sports Marketing Awards 2018 - Bronze Medal).

Δημιουργήσαμε τα: TRIMORE Nafplio Triathlon, TRIMORE Syros Triathlon, TRIMORE SwimRun Hydra και κάναμε αθλητές, θεατές, εθελοντές και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να μας αγαπήσουν, καθιστώντας όλοι μαζί τα events μας.. σημείο αναφοράς (Benchmark).

Το 2017 αναλάβαμε για τη χώρα μας μια ιδιαίτερα τιμητική εκπροσώπηση, διοργανώνοντας το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Off Road Τριάθλου XTERRA. Είμαστε πλέον η XTERRA Greece και μαζί με το πρωτάθλημα αυτό υλοποιούμε το όραμα της XTERRA για άθληση πιο κοντά στη φύση, στη χώρα μας με το XTERRA Open Water Swimming Challenge στην Αθήνα και το XTERRA North Sports Challenge στη Βόρεια Ελλάδα (σύντομα θα ανακοινωθεί), ενώ μια σειρά από άλλα events XTERRA σχεδιάζονται και θα καινοτομήσουν.

Στα τέλη του 2018, η TRIMORE ανακοινώνει την δημιουργία του θεσμού TRIMORE Multisports TOUR, ως μια σειρά events που θα σχεδιάζει πλέον σε επιλεγμένες-ξεχωριστές για την ομορφιά τους περιοχές της Ελλάδος, συνεισφέροντας στην Τουριστική ανάπτυξη της χώρας, παραλλήλως με την διαρκή προσπάθειά της να αναδείξει τις αξίες του αθλητισμού στους νέους κυρίως αλλά και τους μεγαλύτερους αθλητές όλων των επιπέδων. Ανακοινώνει το XTERRA - Elatos Sports Experience, το TRIMORE Multisports TOUR-Kastoria, (Half & Olympic distance - ISOMAN presented by G concept) τη συνεργασία με τον εκπληκτικό αγώνα Wave Running Powered by TRIMORE και άλλα που θα ακολουθήσουν με ξεχωριστή θέση στο Obstacle Swimming στη λίμνη της Βουλιαγμένης.

Εργαστήκαμε σκληρά δίπλα στους χορηγούς μας, τους βασικούς αρωγούς των προσπαθειών μας, εκείνους που μας στήριξαν και σήμερα είναι κοντά μας μεγάλες Ελληνικές και Πολυεθνικές εταιρείες, ακολουθώντας πιστά το όραμά μας και συνεισφέροντας τα μέγιστα σε αυτό. Σκεφτόμαστε για κείνους και δημιουργούμε προϋποθέσεις βέλτιστης προβολής των προϊόντων και υπηρεσιών τους, παραλλήλως με την ανάδειξη των αξιών του αθλητισμού σε νέους κυρίως ανθρώπους.

Το σύνολο των υφιστάμενων χορηγών μας, είναι κοντά μας από την πρώτη φορά που συνεργάστηκαν μαζί μας απολαμβάνοντας τα οφέλη της καθιέρωσης δίπλα στον εκάστοτε θεσμό δημιουργήσαμε.

Έχουμε ένα δυναμικό πλάνο για το μέλλον και χρειαζόμαστε δίπλα μας αθλητές, οικογένειες, παρέες, φορείς, εταιρείες με όραμα, αξίες και στρατηγική κοινωνικής ευθύνης, για να το κάνουμε πραγματικότητα. Δεν θα χάσουμε ποτέ το στόχο μας, να κοιτάζουμε το μέλλον στα μάτια και να δίνουμε όλο μας το πάθος και την αφοσίωσή μας στην επίτευξη της βέλτιστης εμπειρίας σ΄εκείνους που μας εμπιστεύονται -απ’ όποια σκοπιά-.

Μέσω των events που σχεδιάζουμε και πραγματοποιούμε, απευθυνόμαστε σε αθλητές όλων των επιπέδων με τις οικογένειες/παρέες τους, οι οποίοι ολοένα και πιο πολύ αναζητούν διέξοδο σε δράσεις τέτοιου περιεχομένου.

Έχουμε την ξεκάθαρη πεποίθηση ότι τα events μας μπορούν να προσθέσουν πραγματική αξία σε όλους εκείνους που επιλέγουν να τα ζήσουν.

We are professionals

Constantinos Mitropapas
CEO | TRIMORE-XTERRA Race Director
Anastasios Mitropapas
Technical Manager