Επιτυγχάνοντας την ανταπόκριση στην πρόκληση και την τήρηση της ισορροπίας μεταξύ αθλητικού ενθουσιασμού και διασφάλισης της υγείας αθλητών, παραβρισκόμενων, εθελοντών και διοργανωτών, έκλεισε την αυλαία του για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το TRIMORE M.T. Rethymno | ISOMAN, σε συνδιοργάνωση του Δήμου Ρεθύμνης, της Περιφέρειας Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης και της TRIMORE - XTERRA Greece - ISOMAN Hellas, που πραγματοποιήθηκε στις 25-27 Σεπτεμβρίου. 

XTERRA Greece 1

Όπως ήδη έχει ανακοινωθεί, το 8th XTERRA Greece Off Road Triathlon 2020 πρόκειται να διεξαχθεί στις 16-18 Οκτωβρίου 2020, στην πλαζ της Βουλιαγμένης, μαζί με το 8th XTERRA Open Water Swimming Challenge 2020. Η αλλαγή της ημερομηνίας διεξαγωγής του event ήταν αποτέλεσμα της πρωτοφανούς παγκόσμιας κρίσης δημόσιας υγείας, λόγω πανδημίας του νέου κορωνοϊού COVID-19.

Παρουσίαση Τύπου 2ο TRIMORE M.T. Rethymno και ISOMAN by G

Ο Δήμος Ρεθύμνης, η Περιφέρεια Κρήτης, η Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης και η TRIMORE - XTERRA Greece - ISOMAN Hellas, συνδιοργανώνουν και ετοιμάζουν το 2ο TRIMORE M.T. Rethymno και ISOMAN by G. Στο πλαίσιο αυτό παρουσίασαν τα σχέδιά τους στους δημοσιογράφους, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρεθύμνης, τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020.

Η Περιφέρεια Κρήτης, ο Δήμος Ρεθύμνης, και η TRIMORE - XTERRA Greece - ISOMAN Hellas, συνδιοργανώνουν και ετοιμάζουν το 2ο TRIMORE M.T. Rethymno | ISOMAN, που θα πραγματοποιηθεί με προτεραιότητα την ασφάλεια αθλητών, παραβρισκόμενων, εθελοντών και διοργανωτών, βάσει ενός υγειονομικού πλαισίου (https://trimore.gr/el/ygeionomiko-plaisio) που καταρτήθηκε από την diaplous s.s.d.a. Ltd (εταιρεία στην οποία ανήκει η TRIMORE Sport Events και εξειδικεύεται στα συστήματα ποιότητος, υγείας, ασφάλειας, κλπ.) και επικαιροποιείται συνέχεια, βάσει των ιδιαίτερων περιστάσεων της εποχής και των υποδείξεων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, της Υγειονομικής Επιτροπής του Υπουργείου και της Πολιτικής Προστασίας.

tsouramanis 2175 20190628 1682126099

Αν θα είχες τη δυνατότητα, να οραματιστείς το περιβάλλον στο οποίο θα καλεστείς να υπάρξεις, λειτουργήσεις, δημιουργήσεις κατόπιν μιας μεγάλης κρίσης, είναι σίγουρο ότι θα διέθετες περισσότερο χρόνο να διαχειριστείς -πνευματικά και ψυχολογικά- αποτελεσματικότερα την αναπόφευκτη αλλαγή και να προετοιμαστείς καλλίτερα για να αναλάβεις δράση!

Και ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι, σπαταλούν πολύ χρόνο σε μοιρολατρία και, στην καλλίτερη περίπτωση, προσδοκώντας την επάνοδο στην “κανονικότητα” (προηγούμενη κατάσταση), κάποιοι, λίγοι όμως, σηκώνονται ψηλά με το “ελικόπτερο” και επιχειρούν να δουν τη μεγάλη εικόνα. Να δουν το πραγματικό μέγεθος της κατάστασης, τις ανοικτές εξόδους διαφυγής καθώς και την επόμενη ημέρα με τον εαυτό τους μέσα σ’ εκείνη!

Η TRIMORE - XTERRA Greece οικοδεσπότης στη γιορτή της κολύμβησης
Χορηγός του ΛΕΑΝΔΡΟΣ Open Water Swimming Grand Prix

200212A0157

Η TRIMORE - XTERRA Greece, πάντα κοντά στους αθλητές, ήταν για τρίτη συνεχή χρονιά χορηγός και οικοδεσπότης του Open Water Swimming Grand Prix από τον ΛΕΑΝΔΡΟ, και της ειδικής βράβευσης των Elite και όλων των ηλικιακών κατηγοριών του ραγδαία αναπτυσσόμενου κινήματος της κολύμβησης ανοικτής θαλάσσης.

Εμείς στην TRIMORE Sport Events, ως υπέρτατη επιδίωξή μας, έχουμε πάντα την ασφάλεια στις διοργανώσεις μας, καθώς και την βέλτιστη παροχή προς τους αθλητές που μας εμπιστεύονται. Παροχή αθλητικής και ψυχαγωγικής εμπειρίας αλλά και ενός πακέτου αθλητή με αξία.

Στο πλαίσιο αυτό, εργαζόμαστε πάντα σκληρά με τους χορηγούς και υποστηρικτές μας όλων των επιπέδων, παράλληλα με τις υπόλοιπες φροντίδες μας, ώστε να βρισκόμαστε πάντα στο ανώτατο επίπεδο των προσδοκιών των αθλητών μας.

SwimRun Hydra 1

Ζητάει εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής αθλητών (προεγγραφή)

Ο σχεδιασμός για το 3ο TRIMORE M.T. SwimRun Hydra, 20-22 Νοεμβρίου 2020, δεν σταμάτησε ποτέ και τώρα ήρθε η στιγμή ανοίγματος των εγγραφών για τον συναρπαστικό αυτό αγώνα. Ωστόσο, στην πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνουμε και καθώς τα δεδομένα διεξαγωγής ασφαλών διοργανώσεων αλλάζουν από μέρα σε μέρα, παραμένουμε όλοι σε αναμονή των εξελίξεων και δεδομένων.

xterratrail

Με τον αέρα του μοναδικού OffRoad τριάθλου στην Ελλάδα και των πολλών καινοτομιών και εκπλήξεων που επιφυλάσσει η TRIMORE, πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα στο Δημαρχείο της Βούλας η παρουσίαση τύπου του 8ου στη σειρά και 5ου στο Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, XTERRA Greece Championship 2020. Το ραντεβού έχει ήδη δοθεί για τις 24-26 Απριλίου και ήδη οι εγγραφές των αθλητών δημιουργούν ενθουσιασμό και αγωνιστικό κλίμα.