swimrunhydra1

Αποστάσεις:

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί σε δύο αποστάσεις ως ακολούθως:​

- Initiation to SwimRun 9,4  (Swim 0,6k | Run 4k | Swim 0,9k | Run 3,9k)

 

-  Core distance SwimRun 23,6 (Swim 1,5k | Run 5,5k | Swim 1,7k | Run 7,8k | Swim 2,6k | Run 4,5k)

15  2  1

 

Είναι καλό να γνωρίζετε:

 1. Ο αγώνας πρέπει να γίνει από δύο άτομα, τα οποία θα αγωνίζονται μαζί ως ζευγάρι και ολοκληρώνουν όλα τα μέρη του αγώνα μαζί, δεμένοι με το ειδικό ελαστικό σχοινί, το οποίο θα δοθεί από την διοργάνωση. 
 2. Αν εγκαταλείψει ο ένας από τους δύο, εγκαταλείπει το ζευγάρι.
 3. Ο κάθε αθλητής αναγνωρίζει ως πρώτιστο μέλημά του την ασφάλεια του ζευγαριού του.
 4. Κατά την διάρκεια των κολυμβητικών σκελών του αγώνα, οι αθλητές μπορούν να χρησιμοποιήσουν  γυαλάκια, χεράκια (Paddles) και βαρελάκια (Buoy), θα πρέπει όμως να φροντίσουν να έχουν ολόκληρο τον εξοπλισμό μαζί τους κατά την διάρκεια ολόκληρου του αγώνα. Απαγορεύεται να εγκαταλειφθεί τμήμα του εξοπλισμού.
 5. Ο ατομικός πλωτήρας που προσφέρει η διοργάνωση στον ένα από το ζευγάρι ή και στους δύο αν ο καιρός το απαιτήσει, θα πρέπει υποχρεωτικά να χρησιμοποιείται κατά το σκέλος της κολύμβησης με τον ενδεικνυόμενο τρόπο ώστε να είναι ορατή η θέση του ζευγαριού από τις δυνάμεις ασφαλείας αλλά και να προσφέρει ασφάλεια στους αθλητές αν χρειαστεί (τον αγκαλιάζει ο έχων ανάγκη, για να ξεκουραστεί)
 6. Οι αθλητές θα πρέπει να  φροντίσουν να έχουν μαζί τους νερό ή/και οτιδήποτε επιθυμούν να λάβουν ως τροφή. Κατά την διάρκεια του αγώνα, θα υπάρχουν σταθμοί τροφοδοσίας μόνο για έκτακτη ανάγκη κατά την οποία θα υπάρχει υποχρεωτική τιμωρία χρόνου (2’ ανά μπουκάλι) για όσους δεν είχαν προβλέψει σωστά το νερό τους. Η τιμωρία θα εκτελείται επί τόπου στο σημείο ανεφοδιασμού, πριν ξεκινήσει το ζευγάρι για το υπόλοιπο της διαδρομής τους. Πριν ξεκινήσει θα πρέπει να παραδώσει το μπουκάλι που έλαβε στον ανεφοδιασμό.
 7. Η διοργάνωση, κατά την κρίση της αν οι καιρικές συνθήκες το απαιτήσουν (πολλή ζέστη), ενδέχεται να προσφέρουν ανεφοδιασμό νερού χωρίς τιμωρία. Σχετική ανακοίνωση θα γίνει πριν τη διαδικασία της προετοιμασίας των αθλητών την ημέρα του αγώνα, ώστε να προετοιμαστούν κατάλληλα.
 8. Οι αθλητές υποχρεωτικά φορούν wetsuits και θα πρέπει να μπορούν να τρέξουν με αυτό ή να το αφαιρέσουν κατά τη διάρκεια του τρεξίματος και να το ξαναφορέσουν πριν την εισαγωγή τους στα θάλασσα.
 9. Το wetsuit θα πρέπει κατ’ ελάχιστον να είναι μέχρι τους ώμους (Long Jogn) και μέχρι τους μηρούς (σορτσάκι), ενώ είναι αποδεκτό να είναι 2 τμήματα, με πλήρη επικάλυψη όμως στην ένωση.
 10. Με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος που μας φιλοξενεί, πριν την εκκίνηση του αγώνα πρόκειται κάθε αθλητής, να παρουσιάσει στους κριτές του αγώνα το περιεχόμενο του ατομικού του πλωτήρα. Πρόκειται να καταγραφεί οτιδήποτε φέρει μαζί του ο κάθε αθλητής, ώστε κατά τον τερματισμό του να επιβεβαιωθεί ότι έφερε πίσω και παραδίδει τις άδειες συσκευασίες νερού και συμπληρωμάτων διατροφής. Ο διοργανωτής ενδέχεται να κάνει έλεγχο σε όλους τους τερματίσαντες, σε μέρος αυτών κατά την κρίση του ή μόνο στους νικητές βάθρου κατά την κρίση του. Ενστάσεις επί του δείγματος δεν γίνονται δεκτές. Επίκειται ποινή 10 λεπτών σε περίπτωση που το περιεχόμενο δεν είναι το δηλωθέν.
 11. Εξαιρετικά περιορισμένος αριθμός αθλητών πρόκειται να λάβει μέρος σε κάθε μία από τις δύο αποστάσεις SwimRun και για το σκοπό αυτό.. θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας κατά τις εγγραφές για την ολοκλήρωση όλης της διαδικασίας (πληρωμή - ιατρική βεβαίωση).
 12. Όταν εφαρμόζεται σχετική διαδικασία, οι προεγγεγραμμένοι θα έχουν προτεραιότητα σε κάθε μία από τις επόμενες φάσεις.
 13. Η προεγγραφή (όταν εφαρμόζεται) δεν απαιτεί την καταβολή ποσού ή κάποιου δικαιολογητικού, αποτελεί άτυπη δέσμευση εκείνου του ζευγαριού που την υποβάλει ότι επιθυμεί όταν θα ανοίξουν οι εγγραφές να υποβάλει την οριστική εγγραφή του (περιλαμβανομένων των παραστατικών)
 14. Οι συμμετέχοντες στο SwimRun Hydra γνωρίζουν την επικινδυνότητα του σπορ στο οποίο εγγράφονται να συμμετάσχουν και αναλαμβάνουν στο ακέραιο την ευθύνη της συμμετοχής τους

κατέβασε το εγχειρίδιο Race Guidelines & Rules

Στρατηγικοί Συνεργάτες


ETEM LOGO BLUE  
 

Μεγάλοι Χορηγοί        

logo theoni 2017 1 page 001

TERNA ENERGY GR logo

 

Μεγάλοι Έμπρακτοι Υποστηρικτές

HELLENIC SEAWAYS LOGO      logo MINETTA 1     logo omilos iatrikou athinon            

 

 

Αιγίδες - Εγκρίσεις

  ATTICA REGION NEW LOGO GR   logo eot      logo eomop   

 

Αθλητικός Χορηγός

      Turbo 1   

Θεματικοί Χορηγοί

     LOGO PRINCE OLIVER  274b   logo COCO MAT bike 1  logo maurten       logo COCOMAT  logo MELISSA       logo orsero     logo ostraconmed         logo microsport BLACKMILEΧορηγοί Επικοινωνίας

cosmote tv   logo sporfm   logo iRun  logo runnfun 1    βραδυνή   ULRfFRm    ACTION24 new logob   logo love surfing   logo foni tis hydras saronic logo     


Media Partner

logo innews 

Αρωγοί - Υποστηρικτές

logo marathon bikes     ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΛΟΓΟΤΥΠΟ logo hydra diving center      logo vatraxanthropoi     logo hydras Trail    logo skakistikos omilos ydras     logo imation  logo onezipper     logo island tribe   logo Maria Maganari       87498668 187423886005216 7452454770427559936 n  eval logo POUMAKERS  TRUE BITES LOGO  80302461 2613556015418658 5002085536177848320 n

  

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ SWIMRUN HYDRA

diorganosi trimore 1 logo dimos hydras               logo naftikos omilos hydras